http://ancasorin24iulie2010.blogspot.com/

Te iau in casatorie,sa fii partenerul meu de viata,
la bine si la rau,la bogatie si la saracie,la o si mai mare saracie atunci cand iti voi afla PIN-ul cardului ,
sa te iubesc si sa te respect,pana ce moartea ne va desparti.

vineri, 17 septembrie 2010

Reteta -Supa de fasole cu rantas si afumatura

 (e o reteta ardeleneasca invatata la munte)
Se fierbe 1/2 kg fasole in apa mai multa.Se curata 2 cepe si se taie marunt si 3 morcovi mai mici care se taie baghete de cate 1 cm grosime si 2-3 cm lungime.Se adauga afumatura taiata cubulete.Dupa ce totul e fiert se condimenteaza cu sare si piper si se mai adauga 2 cepe calite,apoi rantasul (2-3 linguri de faina prajita in ulei si stins cu zeama de la supa).Se amesteca bine sa nu se faca gogoloase si se adauga patrunjel.Pentru servire se drege cu smantana si se serveste (optional) cu ceapa rosie. E o bunatate!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu